VeViRA Oy

Minua kiinnostaa omien ideoiden toteuttaminen asiakkaiden hyödyksi

Yrityksen tarina

Ajatus oman yrityksen perustamisesta on ollut mielessä jo silloin, kun vuonna 1999 Pietarissa Maisemarakennusinsinööriksi  valmistumisen jälkeen olen tullut Suomeen puutarhurina ja vihersuunnittelijana. Ajatuksesta toteutumiseen on kahdenkymmenen vuoden mielenkiintoinen ja ydin osaamista kehitettävä työkokemusmatka. Vuonna 2013 Lahden AMK:sta valmistuin kaavoitusinsinööriksi. Työkokemusmatkan maalissa oli Insinööritoimisto VeViRA Oy:n perustaminen elokuussa 2019. Kiitän tästä elämysmatkasta entisiä työnantajiani, kaupunkien organisaatioilta ja asiakkailta.
Elämäntyyliyrittäjyys on mahdollistanut kehittää ammattiuraa kiinnostavalla alalla ja toteuttaa omia ideoita. Sovimme, että perheenjäsenet tulevat myös yrityksen osakkaiksi. Nyt toinen ajattelee asioita teknisesti ja ratkaisuhakuisesti, kun toinen ajattelee ja harkitsee taloudellisia merkityksiä ja toimintaedellytyksiä.
Meidän asiantuntijapalveluprosessi on tehostettu. Asiakkaan toiveiden ja etujen mukaiset ratkaisut toteutetaan nopeasti ja edullisesti.  Suunnitelma-asiakirjat ja niihin liittyvät päivitykset valmistuvat joustavasti asiakkaan kanssa sovittavan aikataulun mukaisesti.
Itse pidän alueisiin ja maankäyttöön liittyvien kokonaisuuksien suunnittelusta pää-, maisema-, luonto-, maanrakennus, kunnallistekniikka- ja ympäristösuunnittelun osalta. Teen ”kymmenen ihmisen” työtä ja nautin tästä. Tehokkuuden ja asiantuntemuksen näkee mm. palvelun laadustamme. Arvostamme hankkeiden ainutlaatuisuutta ja aikaa. Projektikohtaiset tavoitteemme ovat tyytyväiset asiakkaat, projektin teknisten tavoitteiden täyttyminen, budjetissa  ja aikataulussa pysyminen.
Yrityksen jatkokehityksen visio on yhteistyökumppaneiden avulla palvella asiakkaitamme alati laajemmin. Mikäli tahdot nähdä oman työn merkitystä ja sinulla on asiakaslähtöinen yritystoiminta, ota yhteyttä.

T. Svetlana

Yrityksiä joita olemme saaneet palvella kertoivat: